11 Mart 2014 Salı

Dexter (3. Sezon)

6 ay önce yazılmıştır.

Yazı spoiler içerir. (3.sezon)

İlk 2 sezondan sonra 3.sezon biraz durgun geldi açıkçası ama bu kesinlikle kötü olduğu anlamına gelmiyor. Dexter bu sezonda çok önemli bir şeyin farkına vardı: Kimseye güvenmemesi gerektiği.

Zaten bugüne dek sırrını hiç kimseyle paylaşmamıştı Dexter ama 3.sezonda talihsiz bir kaza sonucunda tanışmış olduğu Miguel Prado adlı adam sırrını çözdü ve Dexter da açıklamak zorunda kaldı. Hatta daha da ileri giderek ilk defa bir ortakla ayin gerçekleştirdi. Miguel'in adamı öldürme sahnesi ve Dexter'ın afallamış bakışları koca sezondaki favori sahnem oldu. Miguel Prado iyi bir arkadaş olacağına Dexter'ı inandırdığı gibi bizi de inandırmıştı ama ne yazık ki beklediğimiz gibi olmadı. Ah be Miguel, Dexter'a yanlış yapılır mı hiç?

Sonuç olarak Dexter Harry'nin sözlerine aldırış etmeyerek arkadaş edinmek istedi, nitekim edindi de ama işler umduğu gibi gitmedi ve arkadaş edinmemesi gerektiğini anlamış olduğu böylece. 3.sezon çok sıkıcı diye bir sürü yorum okumuştum başlamadan önce, hayır sıkıcı değil, sadece ilk 2 sezonun temposuyla karşılaştırdığımızda bir kademe altta yer alıyor o kadar.

Şu anlık sezon sıralamam şöyle: 2 - 1 - 3


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder